УПЛ

«Хотілося б, щоб це був його останній матч»: Вірт виніс вердикт півзахиснику Шахтаря

Переглядів 12873
Владислав Лютостанський
3 голоси
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар
Відомий український тренер та експерт Юрій Вірт поділився своєю думкою про майбутнє зіркового півзахисника донецького Шахтаря Георгія Судакова.

У середу, 13 грудня, Шахтар поступився Порту (3:5) в заключному матчі групового етапу Ліги чемпіонів 2023/2024.

Відомий тренер та експерт Юрій Вірт в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» висловився про головну зірку «гірників» Георгія Судакова. Фахівець вважає, що хавбек готовий до трансферу в туринський Ювентус, який ним цікавиться.

«Хотілося б, щоб це був дійсно останній матч для Судакова за Шахтар і в зимове трансферне вікно він перейшов до Ювентуса».

Вірт пригадав, що свого часу за Ювентус виступав український атакувальний хавбек Олександр Заваров (1988-1990).

«З часів Заварова ніхто з українців не грав Юве. Це клуб дуже високого рівня, що й говорити. Найкраща команда Італії – з огляду на кількість трофеїв, так точно».

Також фахівець зазначив, що Судаков вже заслужив на новий виклик в кар'єрі, яким має стати перехід до одного з топчемпіонатів Європи.

«Судаков своєю грою, наполегливістю, працьовитість, тим як він зріс за останні кілька років, заслужив на те, щоб грати в одному з провідних чемпіонатів Європи. Буде це італійська Серія А і Ювентус чи якість інший топовий клуб з Європи, то поживемо – побачимо».

  • Судаков цього сезону провів 18 матчів в усіх турнірах, забивши у них три голи та віддавши одну результативну передачу.
  • Контракт Георгія з Шахтарем чинний до 30 червня 2028 року.
  • Transfermarkt оцінює вартість 21-річного хавбека у 18 млн євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт