УПЛ

«Кілька днів тому взагалі ні з ким не хотілося говорити»: голкіпер Інгульця оцінив вплив Кобіна на команду

Переглядів 120
Артем Жилінський
1 голос
Василь Кобін. Фото: Інгулець
Воротар Інгульця, який замикає турнірну таблицю УПЛ, Олексій Паламарчук висловив свою думку про головного тренера команди з Петрового Василя Кобіна.

Олексій Паламарчук в ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» розповів, що Василь Кобін привніс у тренувальний процес нові завдання та приділяє велику увагу роботі над стандартними положеннями.

«Василь Васильович нам говорив, що не хоче ламати стару модель. Можливо, ми десь стали більш гнучкими при виборі стратегії на гру, якщо наш першочерговий план не працює. В матчі з Вересом (2:2) навіть спробували в їх футбол пограти. 

В тренувальному процесі є цікавинки, які розбавили рутину. Багато уваги приділяємо стандартам. Дуже багато в УПЛ вирішують мікродуелі, коли за рахунок боротьби можна вирішити епізод».

Воротар також зазначив, що тренер намагається зробити заняття максимально цікавими.

«Василь Васильович намагається і позитиву, і прочухану давати. У нас є і челенджі на спір. Стараємось максимально на позитиві працювати. Я зараз з посмішкою на обличчі з вами розмовляю, а кілька днів тому взагалі ні з ким не хотілося говорити. Рухаємось далі», – сказав Паламарчук.

  • Інгулець у чемпіонаті України провів вісім матчів, набрав чотири очки та перебуває на останньому місці у турнірній таблиці УПЛ. 
  • Цього сезону Паламарчук зіграв вісім ігор, пропустивши 14 м'ячів, а в одному з матчів зберіг свої ворота у недоторканності. 
  • Контракт голкіпера з клубом діє до 31 грудня 2025 року, а за оцінкою Transfermarkt, його вартість становить 250 тисяч євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт