УПЛ

«Конкуренція дарує позитивні емоції»: новачок ЛНЗ розповів, як відбувся його трансфер до черкаської команди

Переглядів 5468
Артем Жилінський
2 голоси
Євген Банада. Фото: ФК ЛНЗ
Нещодавній трансфер новачка української Прем’єр-ліги ЛНЗ Євгеній Банада прокоментував свій прихід до черкаського клубу. Футболіст раніше виступав за Олександрію, Металіст і Кривбас.

Банада, який на початку травня переніс операцію на ключиці, уклав однорічну угоду з дебютантом УПЛ.

Євген розповів, як зумів потрапити до ЛНЗ та суттєво посприяв цьому трансферу. Сам Банада щасливий, що опинився в цьому колективі.

«Мені зателефонував спортивний директор. Ми обговорили з ним деталі, знайшли компроміс та відповідно я підписав контракт. Радий, що опинився у цьому клубі».

Банада висловився щодо конкуренції. Футболіст не боїться боротися за свою позиції і вважає, що цей процес приносить лише позитивні емоції.  

«Конкуренція – це навпаки добре. Вона дарує позитивні емоції. Я буду боротися за місце в основному складі. Власне конкуренція з хорошими хлопцями та гравцями – тільки на користь мені», — сказав Банада прес-службі ЛНЗ. 

  • Євген зіграв 297 матчів на професійному рівні.
  • З них 164 ігор в УПЛ, більшу частину в Олександрії (134), потім перейшов до Металіста, провів там рік та пішов у Кривбас.
  • 31-річний Банада провів у складі криворіжців 18 матчів, на його рахунку одна результативна передача. Transfermarkt оцінює півзахисника у 300 тисяч євро.
  • ЛНЗ вийшов в УПЛ, здолавши в перехідних матчах Інгулець (3:2 за сумою двох зустрічей). Черкащани в Першій лізі посіли третю сходинку в чемпіонській групі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт