УПЛ

«Краще промовчати»: Севідов різко відреагував на останню відставку в чемпіонаті України

Переглядів 1995
Данило Моісеєнков
1 голос
Валерій Кривенцов. Фото: ФК Металіст 1925
Колишній тренер львівських Карпат та харківського Металіста Олександр Севідов прокоментував відставку Валерія Кривенцова з посади головного тренера луганської Зорі.

Нещодавно Зоря офіційно оголосила про відставку з посади головного тренера Валерія Кривенцова, який очолив клуб по ходу нинішнього сезону після відходу Ненада Лалатовича.

Відомий український екстренер Олександр Севідов прокоментував таке рішення.

«Це історія і у Шахтарі, і у Зорі повторюється: він занадто суворий, у нього важкі тренування... Але це не справа футболістів, Яким би не був тренер. Я Кривенцова знаю дуже давно.

Хіба ви не знали про його важкий характер, коли запрошували його до Зорі? А футболісти... Коли вони знають, як тренуватися та грати, то треба закінчувати кар'єру і йти тренувати».

Колишній наставник низки українських клубів поділився думкою і щодо коментарів, які лунали після відставки Кривенцова.

«Я, як людина, яка переживала це можу сказати, що це дуже болісно – втрата роботи, відставка. Все зрозуміло по результатам, але не по висловлюванням. Нашим футболістам іноді краще промовчати зайвий раз», – сказав Севідов в ефірі ютуб-каналу Фінти і підкати.

  • Раніше повідомлялося, що Кривенцов мало не побився з одним із футболістів Зорі.
  • Наразі луганську команду очолює спортивний директор Юрій Коваль.
  • Кривенцов провів на посаді головного тренера Зорі 11 матчів: три перемоги, три нічиї, п’ять поразок.
  • Пістя 14 турів луганці займають 14 місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі десять очок.
  • Севідов очолював львівські Карпати (2013-2014), харківський Металіст (2015-2016), ужгородську Говерлу (2011-2013), Маріуполь (2016-2017) та низку інших клубів.
  • Суд у Лозанні у квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт