УПЛ

«Кучер скористається проблемами наших грандів»: екс-гравець збірної назвав фаворита на чемпіонство УПЛ

Переглядів 927
Артем Жилінський
3 голоси
Олександр Кучер. Фото: ФК Дніпро-1
Колишній гравець Карпат і національної збірної України Тарас Кабанов поділився своїми очікуваннями від весняної частини чемпіонату України.

Екс-гравець Карпат та збірної України заявив, що втомився від гегемонії наших грандів, тому сподівається, що Дніпро-1 зможе змінити звичних чемпіонів.

«Призерами стануть команди, що лідирують після осінньої частини чемпіонату. От тільки в якому порядку? І хоча я давній шанувальник Динамо все ж дуже хочу, аби дніпряни перервали багаторічну гегемонію киян та донеччан.

Бо, якщо відверто, то вже оскому набило те, що золото розігрується виключно в суперництві Шахтаря і Динамо. Я прибічник змін, котрі сприятимуть підвищенню конкуренції в українському футболі. Сподіваюся, що підопічні Олександра Кучера скористаються тим, що в міжсезоння лави їхніх головних опонентів залишили лідери, котрі  продовжать кар`єру в закордонних клубах», — сказав Кабанов в інтерв'ю для zbirna.

Нагадаємо, що Дніпро-1 провів 14 матчів, набрав 35 очок та одноосібно очолює турнірну таблицю УПЛ.

А  Шахтар провів 13 матчів, набрав 30 очок і посідає друге місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.

На зимову перерву Динамо пішло на третьому місці в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, набравши 30 очок у 15 матчах. 4 березня Динамо відновить сезон поєдинком 16-го туру УПЛ проти Інгульця.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт