УПЛ

Легіонер Кривбасу засмутив команду Мареза: відео ефектного гола у ворота Алжиру

Переглядів 482
Артем Жилінський
2 голоси
Даніель Соса. Фото: Google
Взимку Кривбас оголосив про трансфер форварда з Нігеру Даніеля Соси – 24-річний гравець перейшов з білоруської Іслочі. Однак в чемпіонаті України він поки не дебютував, оскільки довго не міг приєднатись до команди через проблеми з візою.

Наразі його профіль присутній у заявці Кривбасу на сайті УПЛ, але про нього взагалі нема новин на офіційному сайті криворіжців.

Втім, це не заважає Сосі успішно виступати за збірну Нігера. В четвер, 23 березня, його національна команда грала матч кваліфікації Кубка африканських націй проти Алжиру

І Даніель Соса відзначився ефектним голом – він відкрив рахунок на 38-й хвилині, перекинувши голкіпера ударом з-за меж штрафного майданчика. Щоправда, його команда в підсумку поступилась 1:2.

Наразі Нігер посідає друге місце в групі з чотирьох команд. У команди Соси також нічиї з Танзанією та Угандою. В цих матчах легіонер Кривбасу відзначився голом та результативною передачею.

Не вдалось завантажити відео.

У Кривбаса друга частина сезону розпочалася з перемоги в матчі проти Колоса (1:0), поразки від Шахтаря (0:3) та нічиї зі Львовом (2:2).

На даний момент Кривбас з 22 очками в активі посідає сьоме місце в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт