УПЛ

«Луческу сказав, щоб ми почали з чистого аркуша»: голкіпер Динамо – про вдалу серію в УПЛ після ганьби у ЛЄ

Переглядів 892
Олександр Карпенко
2 голоси
Руслан Нещерет. Фото: ФК Динамо
Голкіпер Динамо Руслан Нещерет прокоментував перемогу над Олександрією (3:1) у матчі 12-го туру УПЛ, який сьогодні відбувся у Києві.

Сьогоднішній матч між Динамо та Олександрією завершився перемогою киян з рахунком 3:1, яка стала для команди Мірчі Луческу третьою поспіль в УПЛ.

Вихованець Динамо був близьким до того, аби вдруге поспіль відстояти «на нуль, але в плани Нещерета втрутився колишній одноклубник Артем Шулянський, який провів гол престижу в складі Олександрії.

«На кожного суперника налаштовуємося із бойовим настроєм, і ця гра винятком не була. У нас були неприємні кілька місяців, але, я вважаю, що ми на правильному шляху і далі будемо боротися. Тренер сказав, щоб ми почали з чистого аркуша, зібралися в команді і поговорили: які були помилки, що було добре, що ні. І бачите – потрошку вибираємося.

Підказки Луческу? Я трохи хвилювався, помилявся, і він просив, щоб я точніше грав», – розповів Нещерет «ПРОФУТБОЛ Digital» після матчу.

Не вдалось завантажити відео.

20-річний Нещерет в поточному сезоні провів вісім поєдинків, в яких пропустив десять голів та двічі зберіг ворота у недоторканності.

Динамо після матчу з Олександрією піднялося на п'яту сходинку таблиці УПЛ, маючи в активі 19 очок. 13 листопада команда Луческу проведе наступний матч проти Колоса.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт