УПЛ

«Лучі цинічно нас зробив клоунами»: президент Минаю не впевнений, що потрібно продовжувати інвестувати у футбол

Переглядів 1978
Віктор Глухенький
2 голоси
Валерій /wp-content/uploads/UPL/Minaj/peresolyak1_600.webp. Фото: Google
Президент Минаю Валерій Пересоляк дуже жорстко прокоментував роботу суддів у поєдинку 11-го туру УПЛ в якому його клуб програв Чорноморцю (0:3).

Валерій Пересоляк коментуючи підсумок гри проти одеського Чорноморця в 11-му турі української Прем'єр-ліги (0:3), окремо зупинився на епізоді, коли зазнав травми захисник Минаю Андрій Булеза.

«Андрій у розпачі, постійно відчуває біль. Лікарі досі встановлюють діагноз.

Вже зрозуміло, що там все складно. І ми на тривалий термін втратили основного гравця».

Пересоляк дорікнув особисто голові Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, що арбітри в еліті вітчизняного футболу помиляються регулярно і жодних позитивних змін не відбувається. 

«Конкретний випадок, коли в шостому турі арбітр Бондаренко грубо помилився, це визнав Комітет і ніби покарав його. Лучі почав стверджувати, що на місяць забанив арбітра і сказав, що для судді робота відеоасистентом рефері – це покарання! 

Бо головним у полі він отримує гонорар 39 тисяч гривень, а ВАР – 6 тисяч. Що маємо по факту: Лучі цинічно нас зробив клоунами. Усіх присутніх на зустрічі».

Президент Минаю вважає, що це геть не покарання і такі міри ніяк не впливають на рівень суддівства. 

«З кожним туром після чергового «перфомансу» суддів виникає питання: кому потрібен такий футбол? Вболівальникам – ні, футболістам, котрих «вбивають» на полі – ні, власникам клубів – ні. 

Чи варто в нього інвестувати?», – сказав Пересоляк в інтерв’ю  UA-Футбол.

  • Після 11-ти турів Минай має в активі чотири очки та замикає турнірну таблицю української Прем’єр-ліги, розмістившись на 16-му  щаблі.
  • В наступному турі команда Володимира Шарана вдома прийматиме рівненський Верес. Поєдинок заплановано на 29 жовтня. Початок гри о 13:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт