УПЛ

«Ми цього не робили»: Луческу пояснив, як вилучення Попова зіграло киянам на руку

Переглядів 3365
Олександр Карпенко
2 голоси
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо Київ
Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу прокоментував вчорашню зустріч з Колосом (0:0) в рамках 13-го туру УПЛ, що завершилася внічию.

Наставник столичної команди після гри відзначив надійну гру Колоса в обороні, яка дозволила команді з Ковалівки перервати переможну серію динамівців, яка налічувала три матчі поспіль.

«Ми почали грати більш агресивно та конструктивно після вилучення Попова. У другій частині другого тайму наші гравці виглядали як команда – билися, боролися та створювали моменти.

За статистикою, Колос – одна з найагресивніших команд УПЛ в плані відбору м'яча, захисту та руйнування. Коли граєш проти суперника з такою насиченою обороною, треба бити здалеку. Ми цього не робили або використовували тоді, коли не було потрібно», – цитує Луческу офіційний сайт Динамо.

Не вдалось завантажити відео.

Наразі Динамо посідає п'яте місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 20 очок. Перед перервою киянам залишилось зіграти проти Вереса (21 листопада), Металіста 1925 (26 листопада) та перенесений матч восьмого туру з Металістом (2 грудня).

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт