УПЛ

«Ми з MEGOGO працювати не будемо»: президент Вереса розкритикував мовника УПЛ

Переглядів 866
Олександр Карпенко
2 голоси
Іван Надєїн. Фото: ФК Верес
Президент Вереса Іван Надєїн розкритикував MEGOGO за показ матчів УПЛ на своєму майданчику. Клуб УПЛ зважився припинити співпрацю з компанією.

Надєїн в інтерв'ю YouTube-каналу Вереса після матчу 1/8 фіналу Кубка України Верес – Шахтар (0:3) заявив, що трансляція матчів УПЛ на платформі MEGOGO вигідна тільки одній стороні самому медіасервісу, а  клуби є тільки постачальником безкоштовного контенту для них.

«Те, що нам пропонує MEGOGO, коли ми їм платимо за трансляцію, а вони нам безоплатно в себе показують і отримують за це гроші - це грабіж українського футболу. Не великі гасла, які говорить MEGOGO, мовляв, вони за розвиток українського футболу.

MEGOGO пропонує історію, яка мені просто незрозуміла. Добре, ми їм дали період перших кількох турів, вони попросили ще два. Вони просто цим користуючись, отримують безкоштовний контент, на якому самі заробляють».

Президент Вереса заявив, що його команда припиняє співпрацю з MEGOGO і надалі займатиметься розвитком свого проєкту, доки клуби УПЛ не зважаться на єдиний телепул.

«Я вважаю, що це неправильно. Це не по партнерські. Ми точно з MEGOGO працювати не будемо. Ми відкриті до УПЛ ТБ, якщо клуби знайдуть якесь рішення. Поки що ми йдемо своїм шляхом. Ми йдемо як VERES TV, пробуємо цей шлях і завжди відкриті до об'єднання і відкриті до діалогу. Але, вибачте, не з MEGOGO», – сказав Надєїн.

  • 11 клубів УПЛ погодилися передати права на трансляцію матчів на усіх доступних OTT-платформах в Україні (MEGOGO, Setanta, Sweet.tv, Vodafone TV, Київстар TV, Воля TV).
  • Рух і Минай транслюються на YouTube-каналі УПЛ ТБ.
  • Динамо, Дніпро-1 та Зоря залишаються на каналах холдингу 1+1 Media.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт