УПЛ

«На нас чекає напружений матч»: Микитишин розповів про підготовку Кривбасу до ФК Львів

Переглядів 328
Артем Жилінський
1 голос
Артур Микитишин. Фото: ФК Кривбас
Хавбек криворізького Кривбасу Артур Микитишин поділився останніми новинами з табору команди Юрія Вернидуба перед матчем 18 туру УПЛ проти ФК Львів.

Микитишин, який пропускав матч із Шахтарем за умовами орендної угоди між клубами, поділився думками щодо майбутнього матчу з аутсайдером УПЛ.

«Розбираємо суперника, його сильні та слабкі сторони. Впевнений, чи зможемо вивчити те, як грає Львів. Усі команди в УПЛ сильні, слабких тут немає. Усі в кожному матчі налаштовуються на Кривбас, та й на всі інші клуби, щонайбільше, адже кожне очко - на вагу золота. У боротьбі за виживання Львів не хоче відставати, тож на нас чекає напружений матч.

Після гри команда була засмученою, але всі довго чекали на це протистояння. Але водночас розуміємо, що це не останній тур. Треба сумлінно тренуватись до наступних матчів. На щастя, доля чемпіонату не залежить від однієї зустрічі», – сказав Микитишин.

19-річний Микитишин цього сезону провів за Кривбас 12 матчів, на його рахунку дві результативні передачі.

Кривбас із 21 балом йде на шостій позиції у турнірній таблиці УПЛ. 12 березня команда Юрія Вернидуба проведе найближчий поєдинок проти аутсайдера чемпіонату ФК Львів.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт