УПЛ

«Нагнемо їх всіх»: дружина Павелка порівняла арешт її чоловіка з українськими військовими

Переглядів 2243
Данило Моісеєнков
3 голоси
Андрій Павелко. Фото: Google
Дружина президента Української Асоціації Футболу Андрія Павелка відреагувала на арешт чоловіка та рішення суду про відправлення його до СІЗО на 60 діб.

Дружина президента УАФ Андрія Павелка – Катерина Павелко – відреагувала на рішення львівського суду змінити запобіжний захід для чоловіка на тримання під вартою терміном на 60 діб - до 14 серпня включно. 

«Напередодні важливих матчів збірної України у відборі на Євро-2024 було заарештовано президента УАФ Андрія Павелка під надуманою, штучною справою. І де? У Львові! Оскільки київські судді не захотіли чинити беззаконня, тому на допомогу прийшла людина в мантії, яку за руки смикають зверху, бо проти неї самої є декілька кримінальних справ», – написала жінка у себе у фейсбуці.

Також вона порівняла свою боротьбу за долю чоловіка з захисниками України.

«Щоб не робили вороги українського футболу, які б не придумували штучні справи, правда буде за Україною і за Нами. Як наші хлопці б’ються на фронті, так і ми захищатимемо наші права в суді. Жодні темні справи не зможуть зупинити нас на шляху перемоги! Все буде добре! Ми обов’язково переможемо!».

У коментарях Катерина додала наступну фразу:

«Нагнемо їх всіх».

  • Нагадаємо, що над Павелком ще з листопада 2022 року триває слідство у справі про розкрадання коштів на побудову заводу з виготовлення штучних полів.
  • 29 листопада Павелко вніс за себе заставу у розмірі 9,8 мільйона гривень, щоб уникнути взяття під варту. В УАФ називають суд над Павелком «політичним переслідуванням» і не визнають жодних злочинних дій свого голови та інших членів.
  • Заставу в майже десять мільйонів гривень, яку раніше вносили за Павелка, конфіскували на користь держави.
  • Починаючи з лютого цього року, функціонер був відсторонений від своєї посади на час слідства. У травні він отримав заборону на виїзд із Києва та області.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт