УПЛ

«Насправді це гниль і неповага до людей»: клуби з УПЛ скасували харчування гравцям через погані результати

Переглядів 12404
Артем Жилінський
3 голоси
Євген Донцов. Фото: Google
Віцепрезидент друголігового ЮКСА Євген Донцов поділився інформацією щодо «захоплюючого стимулу», який використовують представники вищої ліги.

Євген Донцов розповів шокуючу інформацію, що клуби скасовують харчування гравцям задля мотивації. Він повідомив, що два клуби УПЛ використовують такий спосіб. 

«Що робить бізнесмен, коли працівники втрачають мотивацію, якщо щось не виходить? Думаю, у кожного з вас є слушні думки щодо цього. Що роблять професійні клуби, коли їхні гравці не дають результат? Правильно, ви вгадали – скасовують харчування гравцям. Це, я так розумію, така альтернативна форма мотивації. Цього тижня дізнався, що аж два футбольні клуби Прем'єр-ліги практикують таке».

На думку віцепрезидент друголігового ЮКСА, це абсолютно неправильна та дурна поведінка. Також Євген Донцов розповів, хто найбільше страждає від цього.

«Насправді це гниль і неповага до людей. Це з одного боку. А з іншого – дурість і повне нерозуміння того, як керувати людьми, як мотивувати людей.

Цікаво, що найбільше це покарання зачіпає навіть не тих гравців, які здобувають негативний результат, а тих, хто на заміні або в заявці. Це, зазвичай, низькооплачувані гравці, для яких харчування на базі – це суттєва економія своїх коштів», — написав Донцов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

  • ЮКСА займає другу сходинку в Другій лізі.
  • Команда здобула 32 очки в 13 матчах.
  • Відстань до першої Дружби з Мирівки складає два пункти.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт