УПЛ

«Навіть сльози на очах були»: захисник Шахтаря розчулений кадрами зі звільненого від окупантів Херсона

Переглядів 579
Олександр Карпенко
1 голос
Валерій Бондар. Фото: Шахтар
Захисник Шахтаря Валерій Бондар поділився враженнями після звільнення Херсона Силами оборони України. 11 листопада було відновлено контроль над єдиним обласним центром, який росіянам вдалося захопити з 24 лютого.

Центральний матч 13-го туру УПЛ Шахтар – Зоря (2:2) не обійшовся без теми визволення Херсона. Арбітр матчу Катерина Монзуль вивела команди на поле «Арени Львів» з кавуном, який став символом спротиву окупантам мешканців Півдня України.

«Зрадів, коли наші хлопці зайшли до Херсона. Те, як місцеві зустрічали наших воїнів, навіть сльози на очах були. Вони на це чекали дев'ять місяців і нарешті дочекалися.

Дуже радий за кожного, хто звільняє нашу країну від держави-терориста», – розповів Бондар в інтерв'ю клубному YouTube каналу.

Не вдалось завантажити відео.

Зазначимо, що цього сезону Валерій Бондар провів за Шахтар 14 матчів у всіх турнірах, на його рахунку гол плюс одна гольова передача.

Шахтар після гри з Зорею набрав 27 очок і посідає друге місце в турнірній таблиці УПЛ, поступаючись лідируючому Дніпру-1 п'ятьма очками. 19 листопада дві найкращі команди першого кола зустрінуться в рамках 14-го туру Прем'єр-ліги.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт