УПЛ

«Не треба допомагати гранду перемагати»: тренер Лівого берега негативно оцінив роботу суддів в матчі з Динамо

Переглядів 490
Артем Жилінський
2 голоси
Віталій Первак. Фото: Лівий берег
Головний тренер Лівого берега Выталій Первак оцінив роботу бригади арбітрів на матчі проти київського Динамо (0:3), який відбувся в рамках восьмого туру УПЛ.

Вчора, 29 вересня, київське Динамо здолало Лівий берег в матчі восьмого туру чемпіонату України із рахунком 3:0.

Головний тренер програвшої команди Віталій Первак задоволений виступом своїх підопічний і зазначив, що рівень виконавців у киян виявися кращим. Також наставник вважає, що Динамо непогано зіграє проти Хоффенхайму в Лізі Європи.

«Щодо організації гри, самовіддачі претензій до підопічних немає. Інша річ, що майстерність у суперника виявилася вищою, і це відбилося на результаті. Мабуть, серед команд, з якими зустрічалися в УПЛ, Динамо справляє найсильніше враження. На мою думку, підопічні Олександра Шовковського перебувають у бойовій спортивній формі та дадуть бій 3 жовтня німецькому Хоффенхайму у Лізі Європи».

Також у Первака є серйозні претензії до арбітрів, які обслуговували цей поєдинок.

«Ось чому смішними, інакше й не скажеш, виглядали деякі рішення суддівської бригади на користь Динамо. У першому таймі нашому Приходьку ледь не відірвали ногу – жодного покарання, після перерви футболіст Динамо підіграв собі м'яч рукою у своєму штрафному – знову без реакції. Не треба допомагати гранду перемагати. Це лише шкодить йому», – заявив Первак для Sport.ua.

  • Лівий Берег з шістьма заліковими балами посідає 13-ту позицію в чемпіонаті України.
  • Команда Первака у турі номер дев’ять на виїзді зіграє проти Колосу. Гра у Ковалівці відбудеться 5 жовтня, а стартовий свисток прозвучить о 18:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт