УПЛ

Нові подробиці звільнення Кривенцова з Зорі: журналіст розповів про поведінку колишнього тренера команди

Переглядів 4298
Данило Моісеєнков
1 голос
Валерій Кривенцов. Фото: ФК Зоря
Відомий український журналіст Володимир Звєров поділився нової інформацією стосовно звільнення Валерія Кривенцова з посади головного тренера луганської Зорі.

Нещодавно Зоря офіційно оголосила про відставку з посади головного тренера Валерія Кривенцова, який очолив клуб по ходу нинішнього сезону після відставки Ненада Лалатовича.

Спортивний журналіст Володимир Звєров розповів, що однією з причин такого рішення керівництва луганців були напружені відносини Кривенцова з підопічними.

«Наскільки я чув, не усім футболістам подобалося працювати під керівництвом Кривенцова. Не подобалося, що часом він міг бути жорстким на тренуваннях, агресивним по відношенню до гравців. Поговоривши з одним з представників команди, є така інформація.

Я знаю, що деякі футболісти були незадоволені тренером, але так буває. Хтось більше грає, хтось менше, воно накопичувалося і врешті клуб припинив співпрацю з Кривенцовим, оскільки зрозумів, що далі прогресу не буде», – сказав Звєров в ефірі ютуб-каналу ПРОФУТБОЛ Digital.

  • Раніше повідомлялося, що Кривенцов ледве не побився з одним із футболістів Зорі.
  • Наразі луганську команду очолює спортивний директор Юрій Коваль.
  • Кривенцов провів на посаді головного тренера Зорі 11 матчів: три перемоги, три нічиї, п’ять поразок.
  • Пістя 14 турів луганці займають 14 місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі десять очок.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт