УПЛ

«Перемога буде за нами»: гравці Кривбасу записали новий патріотичний трек

Переглядів 284
Владислав Лютостанський
2 голоси
Дмитро Хомченовський. Фото: ФК Кривбас
Футболісти криворізького Кривбасу Дмитро Хомченовський та Андрій Понєдєльнік випустили третю пісню, яка присвячена війні, що триває в Україні.

У середу, 31 січня, на музичних платформах вийшов вже третій патріотичниий трек від гравців Кривбасу, що має назву «Бачу Дим».

Автор тексту пісні та захисник криворіжців Андрій Понєдєльнік (LUNES) прокоментував вихід нового треку.

«Завжди підтримуємо захисників нашої рідної України та її народ. Цього разу записали новий трек про боротьбу проти окупантів. В пісні йдеться про те, що як би там не було, ми все одно рано чи пізно повернемось до своїх домівок, своєї рідної землі. Перемога буде за нами, адже за нами правда».

Автор музики та капітан Кривбасу Хомченовський згадав про залучення до кліпу працівника медіавідділу Кривбасу Романа Васильковського.

«Ми вклали у новий трек всіх себе. Цього разу запросили до виконання Романа Васильковського. Хочемо продовжувати підтримувати український народ. Тож просимо оцінити наш новий витвір».

Відеокліп знятий одним кадром та вийшов у форматі Video 360, а ідея та реалізація відео належить до заслуг медіавідділу криворізького клубу, зазначив віцепрезидент Кривбасу та режисер цієї роботи Артем Гагарін.

Не вдалось завантажити відео.

  • Кривбас посідає перше місце у турнірній таблиці чемпіонату України, маючи кращі додаткові показники за Дніпро-1.
  • Свій перший офіційний матч криворіжці проведуть на виїзді про черкаського ЛНЗ. Базовою датою є 24 лютого.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт