УПЛ

Перший гол Себальоса, дебют Герреро та п’ята перемога поспіль: Динамо обіграло Ворсклу і вийшло на перше місце

Переглядів 359
Олександр Карпенко
1 голос
Фото: ФК Динамо
Динамо в перенесеному матчі четвертого туру УПЛ вийшло переможцем в протистоянні з Ворсклою. Матч в Києві завершився з рахунком 2:1 на користь господарів.

Динамо посеред тижня зіграло пропущений матч четвертого туру, отримавши єврокубковий тонус перед стартовим поєдинком у Лізі Європи проти Лаціо наступного тижня.

Головний тренер Динамо Олександр Шовковський дав шанс дебютувати Едуардо Герреро, який отримав перші ігрові хвилини в новій команді.

Стартові 30 хвилин гри пройшли без моментів біля воріт обох команд як тут на допомогу динамівцям прийшов стандарт, який увінчався дебютним голом Себальоса, який вперше вийшов в основі та вивів Динамо вперед.

Не минуло і кількох хвилин, як Динамо покарало Ворсклу за хаос в обороні. Караваєв з госторого кута пробив у незахищені ворота Ісенком, которій помилився при грі на виході.

По перерві той-таки Себальос змусив хвилюватися вболівальників Динамо, якого після зіткнення зі Ндукве поміняли на Михавка.

Вирівнявши гру Ворскла змогла відродити інтригу в протистоянні завдяки голу Ієде, однак в компенсований час до другого тайма Піхальонок першим опинився на м'ячі після помилки Ісенка, якого хавбек Динамо перекинув та остаточно зняв питання про переможця зустрічі.

Відео голів

Додамо, що команди зробили по сім замін. Чому так трапилося? Заміна Себальоса підпала під правило «струсу мозку», тому дала додатковий слот. Ворскла також замінила гравця по «струсу мозку», адже під це підпав Лука Гучек ще в першому таймі. Тому обидва клуби отримали по дві додаткові заміни.

УПЛ

4-й тур

Динамо – Ворскла – 3:1

Голи: Себальос, 33 (1:0). Караваєв, 35 (2:0). Ієде, 81 (2:1). Піхальонок, 90+1 (3:1).

  • Динамо під керівництвом Олександра Шовковського провело п'ять матчів, набрало 15 очок і одноосібно очолило турнірну таблицю УПЛ.
  • Ворскла, головним тренером якої є Сергій Долганський, зіграла шість поєдинків, має в активі вісім залікових пунктів і посідає дев'яте місце.
  • У наступному турі кияни приймуть львівський Рух у суботу, 21 вересня, а полтавчани наступного дня зіграють на виїзді з криворізьким Кривбасом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт