УПЛ

Пообіцяв видати 30 млн гривень бонусів комітету арбітрів УАФ: Коломойський зробив пропозицію на таємній зустрічі

Переглядів 593
Віктор Глухенький
1 голос
Ігор Коломойський. Фото: Google
Журналіст Михайло Співаковський розповів цікаві подробиці з футбольних справ одіозного олігарха-мільярдера Ігоря Коломойського. Неофіційний власник Дніпра-1, нібито, мав намір «попрацювати» з арбітрами.

Михайло Співаковський видав цікаву інформацію, що безпосередньо стосується головного борця з корупцією, на думку Ігоря Циганика, в українському футболі, неофіційного власника СК Дніпро-1, заґратованого олігарха Ігоря Коломойського.  

«На зустрічі власників клубів УПЛ представник СК Дніпро-1 В'ячеслав Фрідман розповів, що наприкінці серпня відбулася зустріч між представником УАФ Вадимом Костюченком, який відповідає за суддівство у нашому футболі, та представником транслятора концерну «1+1» Ігорем Коломойським.

Пану Костюченку було поставлено питання: «Що зробити, щоб картинка виглядала не настільки потворно, враховуючи вчинки наших суддів? На іншу чашу терезів було покладено суму в розмірі близько 30 мільйонів гривень, яку холдинг «1+1» через Коломойського, який це озвучив, пообіцяв видати в якості бонусів комітету арбітрів УАФ», – розповів Співаковський в ефірі ТаТоТаке.

  • 25 вересня Київський апеляційний суд не задовольнив апеляцію на арешт олігарха Ігоря Коломойського та залишив без змін запобіжний захід: тримання під вартою та заставу в розмірі 3,89 мільярдів гривень.
  • Коломойському вже оголосили декілька підозр: щодо заволодіння 9,2 мільярдами гривень «ПриватБанку» та щодо легалізації коштів, частина з яких перераховувалася на ТОВ «ФК Дніпро».
  • 2 вересня мільярдера відправили до СІЗО на два місяці.
  • Встановлено, що впродовж 2013-2020 років Коломойський легалізував понад півмільярда гривень шляхом їх виводу за кордон, використовуючи при цьому інфраструктуру підконтрольних банківських установ.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт