УПЛ

Повернення зниклого чемпіонату: Зоря відреагувала на ініціативу Реброва

Переглядів 1534
Олександр Карпенко
0 голосів
Фото: УПЛ
Начальник Зорі Ігор Гузь висловився стосовно пропозиції головного тренера збірної України Сергія Реброва відновити проведення чемпіонату U-21.

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров, отримавши призначення на посаду віце-президента УАФ, виступив за відновлення чемпіонату U-21, але для початку хотів би обговорити це з клубами.

Начальник Зорі заявив, що команда не підтримує пропозиції Реброва.

«Скажіть, будь ласка, як тягнути це фінансово? Треба кошторис клубів збільшити. А може давайте той кошторис краще направимо на те, щоб країна у цій клятій війні виграла. Чи футбол відрізаний від країни? Оце запитання у нас. Заберіть з регламенту зобов’язання про жіночі клуби – і ми повернемо U-21».

В клубі запропонували своє бачення ситуації.

«Якщо клуби мають спроможність та мають бажання, бо ніхто їм не заважає мати другу команду. Нехай вона грає у Першій чи Другій лігах, як це роблять «Металург» Запоріжжя, Рух. Як був Шахтар-2, Шахтар-3, Динамо-2, Динамо-3. І хай хлопці там грають. Якщо клуби мають фінансову спроможність – заради бога, є чемпіонат ПФЛ», – розповів Гузь в коментарі Tribuna.

Зоря завершила першу половину сезону в українській Прем’єр-лізі на дуже незвичному для себе місці в турнірній таблиці – 14-му.

 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт