УПЛ

«Слід оптимізувати склад»: Пушич розповів, на якій позиції бачить новачка Шахтаря Кевіна

Переглядів 481
Артем Жилінський
2 голоси
Кевін. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Маріно Пушич розповів детальніше про свої плани щодо використання бразильського новачка «гірників» Кевіна.

У п'ятницю, 19 січня, Шахтар офіційно оголосив про трансфер 21-річного вінгера Кевіна, який підписав контракт до 2029 року.

Тренер «гірників» Маріно Пушич заявив, що буде використовуватиме Кевіна на його звичній позиції зліва. Також наставник розповів про адаптацію вінгера.  

«Кевін — лівий вінгер, дуже швидкий, здатний, має гарний характер, любить працювати, швидко адаптується до стилю гри і бажає вчитися. Він легко знаходить спільну мову з товаришами за командою. А ще Кевін багато посміхається, це також добре. Переважно саме на лівому фланзі, адже це його звична позиція. Саме за це місце він боротиметься насамперед». 

Фахівець вважає, що Шахтар має оптимізувати свій склад, тому велика конкуренція в лінії атаки допоможе цьому.

«Тепер слід оптимізувати склад шляхом збільшення якості в атаці, щоб гравці могли конкурувати один з одним, підвищувати як власний, так і командний рівень», — сказав Пушич для пресслужби «гірників».

  • Кевін став четвертим найдорожчим трансфером в історії Шахтаря на рівні із Дмитром Чигринським, Нері Кастільо, Фредом та Тете.
  • Більше клуб платив тільки за Тайсона (15.24), Педріньо (18) та Бернарда (25).
  • Бразилець вже приєднався до команди Маріно Пушича на зборах у Туреччині.
  • Наразі Шахтар посідає четверте місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи 31 бал та два матчі в запасі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт