УПЛ

«Сподіваюся, вона додасть хлопцям впевненості»: Кучер прокоментував перемогу Дніпра-1 над Вересом

Переглядів 3235
Дмитро Котков
2 голоси
Олександр Кучер. Фото: Дніпро-1
Наставник Дніпра-1 Олександр Кучер дав коментар стосовно перемоги своєї команди в матчі Прем'єр-ліги України з рівненським Вересом. Дніпряни перемогли завдяки голу Олександра Піхальонка.

Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер прокоментував переможний матч проти рівненського Вереса (1:0) в рамках 18 туру УПЛ.

«Нам ця перемога була дуже потрібна, щоб набути впевненості, оскільки останнім часом у нас були нічиї і поразки. Так що це для нас дуже важлива перемога і сподіваюся, що вона додасть хлопцям впевненості у подальшому і вони покращать свою гру», – цитує Кучера офіційний сайт Дніпра-1.

Також наставник дніпрян відповів на питання, чи буде Шахтарю легше боротися за чемпіонство після вильоту з єврокубків.

«Ми теж хотіли довше грати у єврокубках і розраховували на це. Звісно, що у таких турнірах хочеться проходити далі і довше затримуватися. Ну, а те, що вилетіли – це футбол. Ми, зі свого боку, будемо працювати далі, щоб проходити у єврокубках далі», – додав Кучер.

На даний момент Дніпро-1 з 39 очками вийшов на перше місце в УПЛ. У другого Шахтаря також 39 балів і гра в запасі з Рухом, яка відбудеться 19 березня. Верес з 18 очками іде на 11 позиції.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт