УПЛ

Справа не в грошах: Йовичевич нарешті пояснив, чому проміняв Дніпро-1 на Шахтар

Переглядів 530
Андрій Піскун
1 голос
Ігор Йовичевич. Фото: ФК Шахтар
Перехід Ігора Йовичевича із Дніпра-1 в Шахтар викликав справжній резонанс в українському футболі. Дніпряни кажуть, що тренер скористався правилом ФІФА, а «гірники» стверджують, що у нього закінчився контракт з Дніпром-1.

За словами Йовичевича, він перейшов до донецького клубу, керуючись лише спортивним принципом, а не фінансовими мотивами. 

«Я не пішов в Емірати за гроші і не пішов у Шахтар за гроші. Я повернувся в Україну. Просто спортивний принцип рухав вперед, не гроші».

Проте хорватський спеціаліст відмовився коментувати конфлікт з Дніпром-1.

«Друзям не треба пояснювати свої кроки. Всі інші хай роблять аналіз на власну думку. Дуже велика повага до Дніпра-1, але це чисто спортивний принцип, який рухає кожного фахівця до мрії, яку він має в собі. 

Ми зіграємо у Лізі чемпіонів – заради цього я працюю кожен день. Матч з Аяксом був симуляцією того, чим я хочу жити» – цитує Йовичевича «Трибуна».

Не вдалось завантажити відео.

Хорват вже встиг провести на чолі Шахтаря три контрольні поєдинки, не здобувши в них жодної перемоги. Суперниками оранжево-чорних були Фортуна Сіттард (3:3), Аякс (1:3), Утрехт (2:2).

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт