УПЛ

Справжнє відношення Шовковського до Себальоса вже не секрет: захисник дебютував у матчі УПЛ Зоря – Динамо

Переглядів 211
Артем Жилінський
1 голос
Браян Себальос. Фото: Динамо
Центральний захисник київського Динамо Браян Себальос міг не дебютувати за команду Олександра Шовковського у матчі проти Зорі (2:0), адже його трансфер до українського клубу був близьким до зриву.

У матчі проти Зорі, який завершився з рахунком 2:0 на користь киян, 23-річний колумбійський захисник Браян Себальос дебютував за Динамо у чемпіонатах України. Він став представником 32 країни, гравці якої виступали за киян в УПЛ, і шостим з Південної Америки.

За інформацією порталу «ТаТоТаке», трансфер Себальоса до Динамо міг не відбутися, оскільки тренер киян Олександр Шовковський відкинув його кандидатуру через зріст гравця. 

Тим не менш, трансфер було здійснено завдяки зусиллям тих, хто провів переговори з керівництвом клубу безпосередньо, оминаючи думку Шовковського. Тож Себальос опинився у складі Динамо.

Журналіст Михайло Співаковський також зазначив, що на тренуваннях до Себальоса жодних питань немає від Шовковського. 

«‎З того, що я чув, Шовковському подобається Себальос. На тренуваннях він робить усе, що потрібне. Він швидкий, високо стрибає, компенсує свою нестачу зросту, приємний у колективі. По його професіоналізму немає питань. Себальйос мав грати проти Зорі, але за день до матчу почувався погано», – сказав журналіст в ефірі ТаТоТаке.

  • Після цього матчу Динамо набрало 12 очок та піднялося на другу сходинку турнірної таблиці УПЛ.
  • У наступному матчі Динамо заграє проти Ворскли. Цей поєдинок заплановано на 18 вересня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт