УПЛ

Топ-3 найкращих арбітри УПЛ: журналіст поділився своїми думками, які не сподобаються Срні

Переглядів 499
Артем Жилінський
3 голоси
Микола Балакін. Фото: УПЛ
Футбольний журналіст Сергій Болотніков вирішив створити свій власний рейтинг українських футбольних арбітрів, віддавши пріоритет Катерині Монзуль.

Склавши свій власний рейтинг українських футбольних арбітрів, журналіст Сергій Болотніков надав короткі характеристики кожного, обґрунтовуючи причини їхнього розташування в рейтингу.

Цікаво, що на третьому місці опинився Микола Балакін, який працював на матчі групового етапу Ліги чемпіонів між Реал Сосьєдадом та Зальцбургом. Також Даріо Срна був не задоволений роботою Балакіна, адже той, на думку хорвата, прийняв не правильне рішення в матчі із Поліссям.

«На третє місце я поставлю Балакіна, він дійсно непоганий арбітр. Зараз всі згадають матч Минай – Шахтар, коли він не побачив гол за лінією, але насправді він і не повинен був його бачити, його повинен був бачити боковий».

Після Балакіна на другому місці у списку журналіста опинився Віталій Романов.

«На друге місце я поставлю Романова. Це дуже хороший, досвідчений арбітр, який рідко помиляється».

Перше місце у рейтингу, складеному Болотніковим, посіла Катерина Монзуль.

«Найкращим арбітром зараз я вважаю Монзуль. Вона дуже послідовна, чітка і впевнена, навіть, коли помиляється.

Єдине, що мене в ній дратує – коли вона судить матч, то свистить секунд 10 зі всієї дурі. У мене аж вуха закладає», – сказав блогер в ефірі КДК.

  • Микола Балакін став першим українським рефері, який працював на матчі Ліги чемпіонів за останню чверть століття.
  • До Балакіна вітчизняні арбітри востаннє працювали на матчі Ліги чемпіонів в далекому 1998 році. На поєдинку між Атлетіком з Більбао та норвезьким Русенборгом у ролі головного судді виступив сімферополець Василь Мельничук, який нині працює як спостерігач арбітражу УАФ.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт