УПЛ

«Треба вміти терпіти і мотивувати»: журналіст встав на захист Бражка, якого розкритикував Луческу

Переглядів 834
Віктор Глухенький
1 голос
Володимир Бражко. Фото: ФК Динамо
Футбольний коментатор Ігор Циганик не згоден з головним тренером Динамо Мірчею Луческу, який розкритикував півзахисника Володимира Бражка за гру проти Дніпра-1 (0:1).

Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу залишився особливо незадоволений діями кількох футболістів після поразки від Дніпра-1 в 11-му турі української Прем’єр-ліги (0:1).

Зокрема румунський фахівець нагримав на Володимира Бражка. З такою обструкцією молодого таланта киян категорично незгодний Ігор Циганик.

«Бражко грав за молодіжну збірну, повернувся і, можливо, зіграв не на своєму рівні. Я спілкувався з багатьма фахівцями і тренерами, вони вважають, що Бражко дуже хорошого рівня футболіст, який виросте в хорошого майстра і буде коштувати великі гроші. 

Зараз він нестабільний, але треба вміти терпіти і мотивувати цих молодих хлопців, щоб вони швидше прогресували», – сказав Циганик в ефірі своєї авторської програми на Ютубі.

  • Після поразки від Дніпра-1 Динамо має в активі 15 очок та посідає сьому сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • В 12-му турі Динамо зіграє на виїзді проти ковалівського Колоса. Поєдинок має відбутися 28 жовтня. Початок гри о 15:00. 
  • У поточному сезоні Володимир Бражко зіграв за Динамо в 13 поєдинках в усіх турнірах: три голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного опорного півзахисника в 1,5 мільйона євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт