УПЛ

«Усі хлопці у захваті»: Бондар розповів, що змінилося у грі Шахтаря після приходу Пушича

Переглядів 3893
Артем Жилінський
1 голос
Валерій Бондар. Фото: Шахтар
Центральний захисник донецького Шахтаря Валерій Бондар поділився своїми враженнями після призначення Маріно Пушича на пост головного тренера «гірників».

Валерій Бондар відновився від важкого пошкодження, через яке пропустив 2.5 місяці. Захисник прокоментував своє повернення, а також розповів, яка зараз атмосфера в команді з приходом Пушича.

«Є куди рости. Я завжди незадоволений собою. Ми завжди можемо грати краще. До нас прийшов чудовий тренерський штаб із класними ідеями, які збігаються з нашими. Всі хлопці у захваті від того, що ми можемо показувати красивий футбол». 

Оборонець «гірників» зауважив, що Шахтар вже почав змінюватися. Бондар назвав нововведення, які притаманні команді Пушича.

«Що вже змінилося в нашій грі за два матчі за Пушича: ми розіграємо м’яч, намагаємося знаходити вільного гравця, знаходити простір і скористатися цим простором. Також ми хочемо у третій зоні залишати наших нападників один на один із крайніми захисниками суперника. Наші гравці лінії атаки чудово вміють обігравати супротивника», — заявив Бондар для «SportArena».

  • Вчора Шахтар у рамках Кубка України впевнено обіграв Вікторію (3:0). Це перша перемога донеччан під керівництвом Пушича.
  • Уже третього листопада «гірники» зустрінуться з київським Динамо в рамках УПЛ.
  • А сьомого листопада чемпіон України в Гамбурзі зіграє з Барсою в матчі Ліги чемпіонів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт