УПЛ

«В дербі, як в кубкових баталіях, свої закони»: ексрекордсмен УПЛ назвав фаворита матчу Динамо – Шахтар

Переглядів 706
Віктор Глухенький
1 голос
Тренування динамівців в Конча-Заспі. Фото: ФК Динамо
Колишній форвард київського Динамо та національної збірної України Олександр Косирін поділився очікуваннями від першого в поточному сезоні українського Класичного.

Олександр Косирін, який має за плечима нетривалий досвід перебування в структурі Динамо, в українському Класичному віддає перевагу, тобто вбачає фаворитом, зовсім не свій колишній клуб, а команду Маріно Пушича.

«Вважаю, що досвід накопичений в постійних виступах в Лізі чемпіонів позитивно позначиться на їхньому ігровому тонусі. Бо одна справа грати проти суперників на кшталт Барселони чи Порту й зовсім інша-конкурувати з візаві рівня Ліги конференцій. 

Проте, я не виключаю варіант, що динамівці, яким уже відступати нікуди, можуть не програти. Все ж, в дербі, як в кубкових баталіях, свої закони», – сказав Косирін в інтерв’ю Sport.ua.

  • Востаннє Динамо та Шахтар перетиналися 22 квітня в 22 турі УПЛ. Поєдинок в Києві завершився результативною нічиєю (1:1).
  • За підсумками 12-ти турів (десять зіграних матчів) донецький клуб посідає четверту сходинку в турнірній таблиці УПЛ, маючи 21 очко. Відставання від Кривбасу, який утримує перший щабель, становить п'ять пунктів.
  • Після нічиєї в поєдинку 12-го туру проти ковалівського Колосу (1:1) Динамо має в активі 16 очок та посідає сьому сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. 
  • Поєдинок Динамо – Шахтар відбудеться сьогодні, 3 листопада. Початок гри в Києві о 17:00.
  • Олександр Косирін у 2009 році забив один з найшвидших голів в історії Української Прем'єр-ліги (на дев’ятій секунді). Розписався на той час форвард одеського Чорноморця у воротах харківського Металіста.
  • Рекорд Косиріна побив ексфорвард Олександрії, а нині нападник бельгійського Брюгге, Роман Яремчук. Йому для голу у ворота  Ворскли знадобилося вісім секунд. Було це в сезоні 2016/2017 років.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт