УПЛ

«В Динамо він точно не піде»: Кучер пояснив, чому Ракицький ніколи не опиниться в київському клубі

Переглядів 6849
Артем Жилінський
2 голоси
Ярослав Ракицький. Фото: ФК Шахтар
Колишній головний тренер Металіста та Дніпра-1 Олександр Кучер поділився своїми думками про спортивні перспективи Ярослава Ракицького у день його народження.

У суботу, 3 серпня, відзначає свій 35 день народження легендарний український центральний захисник Ярослав Ракицький. Після виходу з Шахтаря у липні він досі залишається вільним агентом.

В ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол» екстренер Дніпра-1 Олександр Кучер заявив, що Ракицькому не потрібно закінчувати свою кар’єру, адже він ще може пошуміти.

«Звичайно, пошумить! Сподіваюся, ми його ще побачимо на полі. Я не вважаю, що йому потрібно закінчувати. Ярік має грати у футбол, він це вміє і рівень дозволяє».

Олександр Кучеру важко сказати, який клуб буде ідеальним для Ракицького. Він також сумнівається, що захисник зможе перейти до Динамо.

«Не знаю. У нинішній ситуації важко щось прогнозувати й планувати. У нас клуби з'являються, а через рік або п'ять просто зникають.

Ні, в Динамо він точно не піде. У Ракицького серце помаранчевого кольору і він не зможе захищати кольори головного конкурента донецького клубу», – сказав Кучер.

  • За Шахтар Ярослав також грав у 2009-2019 роках. Потім він перейшов до російського Зеніта, звідки у 2022 році був трансфер у турецький Адана Демірспор. У 2023 році оборонець знову приєднався до Шахтаря.
  • Загалом за донецький клуб захисник провів 358 матчів (18 голів, 35 асистів) та завоював 23 трофеї.
  • У складі національної збірної України (2009-2018): 54 матчі, чотири голи, три результативні передачі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт