УПЛ

Вацко не згоден з коментатором матчу Динамо – Дніпро-1: розповідаємо, що сталося

Переглядів 6575
Артем Жилінський
3 голоси
Віктор Вацко. Фото: Google
Відомий український коментатор та журналіст Віктор Вацко прокоментував момент із не зарахованим голом Олександра Сироти у матчі Динамо – Дніпро-1.

Віктор Вацко проаналізував складний епізод матчу Динамо - Дніпро-1 (0:1) і відзначив, що рефері зробив багато зайвих рішень під час перегляду спірного моменту, адже Сирота пробивав після свистка. 

«Динамо забило м’яч у ворота Дніпра-1 після подачі зі штрафного, була боротьба в штрафній і Сирота пробив по воротах. Але Сирота пробивав по воротах вже після свистка арбітра і цей момент здивував усіх. Арбітр пішов дивитися ВАР і він там дивився все підряд, аж до гіпотетичного положення поза грою від Бражка, який в момент удару Сироти стояв перед голкіпером Дніпра-1».

Журналіст не згоден із коментатором цього матчу, адже після свистка не зараховують голи. Вацко пояснив, який момент повинні були переглянути арбітри.

«Коментатор матчу заявив, що є передумови зарахувати цей м’яч. Хоча в історії футболу ще не було такого, щоб зараховували м’яч забитий після свистка арбітра про зупинку гри. Тому це здогадки коментатора і їх ми відкладаємо в сторону.

Сирота пробивав вже після свистка рефері і єдиний момент, який могли дивитися на ВАР - це гіпотетична гра рукою Філіппова у власному штрафному майданчику. Всі повтори показали, що правила Філіппов не порушував», — заявив Вацко у програмі «ВацкоLive».

  • Після поразки від Дніпра-1 Динамо має в активі 15 очок та посідає сьому сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • В 12-му турі Динамо зіграє на виїзді проти ковалівського Колоса. Поєдинок має відбутися 28 жовтня. Початок гри о 15:00. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт