УПЛ

«Важко без вболівальників, коли в Лізі Європи граєш при 30 тисячах»: Судаков оцінив рестарт УПЛ для Шахтаря

Переглядів 335
Олександр Карпенко
0 голосів
Георгій Судаков. Фото: Шахтар
Хавбек Шахтаря Георгій Судаков підбив підсумки перенесеного матчу дев'ятого туру УПЛ проти Миная (4:1), який вчора проходив у Львові.

Шахтар завдяки вчорашньому успіху в матчі проти Миная покращив своє турнірне становище в УПЛ.

Судаков оцінив перформанс команди Ігора Йовічевіча проти закарпатського колективу, який отримав чотири голи від Шахтаря у власні ворота.

«Зараз дуже важливі матчі. Ми розуміємо, яка у нас ситуація в чемпіонаті, у турнірній таблиці. Зараз ми відстаємо на два очки. До матчу це було п'ять очок, і ми розуміли, що нам потрібна тільки перемога. Тому у хлопців була максимальна налаштованість на матч. Нам не важливо, Ліга чемпіонів, Ліга Європи чи чемпіонат України.

Звичайно, це важко після того, як ти граєш матч за вихід у 1/8 фіналу Ліги Європи при 30 тисячах вболівальників, потім приїжджати та грати без вболівальників. Звичайно, це важко, але ми зробили свою роботу і здобули три очки», – сказав Судаков прес-службі Шахтаря.

Не вдалось завантажити відео.

Шахтар після матчу з Минаєм набрав 33 очки та на два бали скоротив відставання від Дніпра-1. 5 березня команда Ігора Йовічевіча проведе свій наступний матч проти Металіста 1925.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт