УПЛ

«Ви назавжди вписали своє ім'я у літопис Динамо»: Суркіс привітав легенду з днем народження

Переглядів 8814
Артем Жилінський
1 голос
Павло Шкапенко, фото: ФК Динамо
16 грудня своє 50-річчя відзначив колишній півзахисник Динамо та збірної України Павло Шкапенко, який був частиною команди у 90-ті роки минулого століття.

Брат власника та президента Динамо Ігоря Суркіса Григорій привітав культового хавбека, який вірою та правдою служив біло-синім протягом шести років.

«Дорогий Павло Леонідович. Прийміть мої найтепліші поздоровлення з нагоди Вашого 50-річчя. Від щирого серця вітаю людину, яка зробила історичний внесок у розвиток незалежного українського спорту».

Народний депутат відзначив титули, які підкорилися Шкапенку у футболці київської команди, а також матчі, зіграні ним у збірній України.

«Як шестиразовий чемпіон та триразовий володар Кубка країни, а також учасник найперших для України відбіркових циклів Євро-1996 та ЧС-1998. Ви назавжди вписали своє ім'я у літопис нашого футболу та клубу Динамо», – говорить звернення Суркіса-старшого на сайті клубу.

Шкапенко перейшов до Динамо із запорізького Металурга 1992 року. Усього за столичну команду він провів 121 матч, у яких забив 33 голи. 1999 року після піврічної оренди у київському ЦСКА півзахисник залишив Динамо.

Також на рахунку уродженця Запоріжжя 10 поєдинків у складі національної збірної України.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт