УПЛ

Виконком УАФ затвердив регіони в Україні, де можна грати матчі УПЛ: цікава інформація для команд

Переглядів 2030
Дмитро Котков
2 голоси
Стадіон Олімпійський (Київ). Фото: Google
Поєдинки вищого дивізіону чемпіонату України можуть проходити в Києві, Київській області, Львівській області та Закарпатській області. Дані зміни до Регламенту УПЛ набирають чинності з моменту прийняття.

Виконком Української асоціації футболу на своєму засіданні ухвалив кілька важливих рішень. Виконавчий комітет УАФ вирішив внести зміни до частини четвертої статті десять Регламенту УПЛ. 

Було визначено, що основними регіонами для проведення матчів Прем’єр-ліги України сезону 2022/2023 є місто Київ, Київська область, Львівська область та Закарпатська область. 

«Матчі можуть бути проведені в інших регіонах (областях) за умови надання дозволу від відповідної обласної військової адміністрації. Дані зміни до Регламенту УПЛ набирають чинності з моменту прийняття», – значиться на офіційному сайті УАФ.

Додамо, що після того, як Шахтар зіграв унічию 2:2, Дніпро-1, який виграв у Чорноморця (1:0), з 25 очками в активі закріпився на першій позиції в чемпіонаті України та відірвався від других «гірників» на п’ять очок.

Також, до слова, Зоря, яка перемогла на виїзді з рахунком 3:0 Металіст 1925, вийшла з 19 балами в активі на третє місце в турнірній таблиці УПЛ.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт