УПЛ

«Вісенте зі мною в одному ліфті не їздив»: вихованець Динамо потрапив під гарячу руку тренера збірної України

Переглядів 2508
Олександр Карпенко
1 голос
Олексій Щебетун та Вісенте Гомес. Колаж: «УФ»
Нападник Шауляя Олексій Щебетун пригадав, свої виступи у молодіжних командах Динамо, попрацювавши з іспанськими тренерами Унаї Мельгосою та Вісенте Гомесом.

Щебетун в ексклюзивному інтерв'ю «УФ» пригадав, як теперішній асистент Сергія Реброва у збірній України Вісенте Гомес виховував динамівську молодь.

«Коли я вже тренувався із дублем, мене взяли зіграти за U-19 проти Чорноморця (2:0). На 80-й хвилині мене поміняв Мельгоса. Буду чесним, відіграв я тоді не дуже. За матчем спостерігав Вісенте. Після гри він зайшов у роздягальню і почав кричати: «Як ви Щебетуну ще обличчя не розбили за таку жахливу гру?!». Шапаренко теж потрапив під роздачу, але я більше». 

Через деякий час Вісенте пробачив Щебетуна та Шапаренка.

«Вісенте сказав, щоб нас не бачив у команді, і ми тиждень удвох бігали на штучному полі. Він навіть зі мною в одному ліфті не їздив. Якось стою біля ліфта на базі Динамо, Вісенте виходить із ресторану – побачив мене і пішов сходами пішки. Так тривало тиждень, потім він покликав мене та Шапаренка до себе та сказав, що нас вибачили», – розповів Щебетун.

  • Щебетун перебував в структурі Динамо з 2013 по 2018 рік, але так і не зміг пробитися до першої команди.
  • Гомес працював з молодіжними командами Динамо з 2014 по 2017 рік. У 2019 році декілька місяців був помічником Олександра Хацкевича.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт