УПЛ

«Вони швидко злітають, і потім важко на землю опустити»: Кучер оцінив перспективи «українського Мбаппе»

Переглядів 327
Олександр Карпенко
1 голос
Даніель Ківінда. Фото: СК Дніпро-1
Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер висловився про молодих виконавців, які отримали шанс проявити себе на зборах в Ужгороді.

Кучер в ексклюзивному інтерв'ю «УФ» розповів, що за підсумками зборів планує залишити в команді нападника Даніеля Ківінду, якого порівнюють за потенціалом з зіркою ПСЖ Кіліаном Мбаппе та півзахисника Раміка Гаджиєва.

«Думаю, що із нами залишаться Даніель Ківінда та Рамік Гаджиєв. Також непогано себе показує голкіпер Владислав Крапивцов. Проте не хочеться, аби він у першій команді сидів у запасі. Основа базується в Ужгороді, а молодіжний склад – у Дніпрі. Йому потрібно грати, тому поки думаємо».

Наставник Дніпра-1 не хоче нахвалювати молодь, щоб не допустити зіркової хвороби.

«Не хочу хвалити молодих гравців. Вони швидко злітають, і потім їх важко на землю опустити. Хтось із коментаторів про них щось скаже, чи вони про себе в інтернеті прочитають, ‒ і забувають, що таке футбол. Виглядає Ківінда непогано, будемо працювати», ‒ підкреслив Кучер.

Дніпро-1 посів друге місце в минулому сезоні УПЛ і зіграє у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів з грецьким Панатінаїкосом (26 липня/3 серпня).

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт