УПЛ

«Вони вже зіштовхнулися з цим»: півзахисник збірної України розповів, яку пораду йому дали Мудрик і Трубін

Переглядів 21317
Данило Моісеєнков
2 голоси
Георгій Судаков і Михайло Мудрик, фото: Getty Images
Півзахисник збірної України Георгій Судаков розповів про своє спілкування з Михайлом Мудриком та Анатолієм Трубіним, розкривши, які поради вони йому дають.

Михайло Мудрик та Анатолій Трубін у 2023 році перейшли із Шахтаря до великих європейських клубів – Челсі та Бенфіки відповідно.

Наступним подібним гравцем донеччан може стати хавбек Георгій Судаков, за яким вже стежать топ-команди.

Півзахисник розповів, про що він спілкується з Мудриком і Трубіним.

«Звичайно всі хлопці хочуть, щоб переходив на новий рівень, їхав в Європу, бо це вже вихід з зони комфорту. В усіх компонентах: і в футболі, мова, культура, це зовсім інше життя. Вони вже зіштовхнулися з цим, спілкувалися про якісь нюанси, що там є.

Але звичайно, вони кажуть, що як тільки ти перейдеш туди, це вже зовсім інший рівень. Коли конкуруєш там з футболістами топ-рівня, які коштують по 100 мільйонів і ти просто один серед них, то це зовсім по-іншому», – сказав Судаков для ютуб-каналу SportArena.

  • Нагадаємо, що Мудрик перейшов до Челсі у січні цього року та підписав контракт до 2031-го. Трубін перебрався до Бенфіки влітку та уклав угоду до 2028 року.
  • Судаков в нинішньому сезоні провів 10 матчів за Шахтар та забив три голи, в тому числі і дебютний м'яч в Лізі чемпіонів у ворота Барселони (1:2).
  • Контракт молодого півзахисника з донецьким клубом розрахований до 2028 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт