УПЛ

Ворскла заперечила чутки про фінансові негаразди: віце-президент клубу прояснив поточний стан справ

Переглядів 292
Олександр Карпенко
0 голосів
Олег Лисак. Фото: ФК Ворскла
Віце-президент Ворскли Олег Лисак розповів останні новини з табору команди, а також про ситуацію з фінансуванням через проблеми власника клубу Костянтина Жеваго.

Лисак запевнив, що почесний президент Ворскли тримає руку на пульсі команди, яка готується до весняної частини сезону на зимових зборах в Туреччині.

«У Ворскли йде все за планом. Слава Богу, що є спонсори і власник клубу, який завжди опікується і в зв'язку з командою.

Почесний президент Ворскли постійно підтримує команду і клуб, а всі історії, думаю, що юридична служба розбереться, а наше головне завдання - це давати результат у тих умовах, у яких ми зараз перебуваємо».

Функціонер також підкреслив, що зараз найбільша проблема для України – це війна з Росією.

«На сьогоднішній день у нас немає жодного морального права говорити, що може бути щось не так, навіть якщо є якісь проблеми та нюанси. 

Повірте, з усього можна вийти, але ми всі залежні від війни, думаю, що це зараз найголовніше», – розповів Лисак в ефірі Winter Studio.

Нагадаємо, 28 грудня ДБР повідомило про затримання почесного президента Ворскли французькими правоохоронцями. Після арешту Жеваго вийшов з ради директорів компанії Ferrexpo, яка є спонсором Ворскли та першолігового Гірника-Спорт.

6 січня Жеваго переконав суд Франції відпустити почесного президента Ворскли під заставу в один мільйон євро.

Жеваго інкримінують незаконну розтрату 113 млн доларів банку «Фінанси та кредит» та ухилення від військової служби. За даними журналу Forbes, олігарх-втікач входить до топ-5 найбагатших людей України. Його статки оцінюються в 1,4 мільярда доларів.

На зимову перерву Ворскла пішла на дев'ятому місці у турнірній таблиці УПЛ, набравши 18 очок у 15-ти матчах. Друга частина сезону відновиться на початку березня.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт