УПЛ

«Я не знаю, що він мав на увазі»: Павлов відреагував на жорстке зауваження Маркевича

Переглядів 3275
Данило Моісеєнков
2 голоси
Дніпро-Арена. Фото: fcvorskla.com.ua
Колишній головний тренер багатьох українських команд Микола Павлов поділився думками стосовно «Дніпро-Арени» та прокоментував слова Мирона Маркевича стосовно цього стадіону.

У 2009 році тоді ще головний тренер Металіста Мирон Маркевич, жорстко розкритикував «Дніпро-Арену» за погане проектування.

«Там взагалі стояти не можна було, не те, що грати. Не знаю, хто цю консервну банку збудував. На полі не можна вийти, стадіон незручний, навіщо таке будувати взагалі», – приводила тоді слова Маркевича клубна пресслужба харків'ян.

Екснаставник збірної України та Дніпра Микола Павлов, дав ексклюзивне інтерв'ю для сайту «Український футбол», в якому прокоментував ці слова Маркевича.

«Консервна банка? Я не знаю, що він мав на увазі. Коли я приїжджав зі своїми командами на «Дніпро-Арену», то поле завжди було в хорошому стані. Ще на самому початку після відкриття стадіону був період, що поле там було не дуже хорошої якості.

Це було пов'язано з тінню від козирка над трибунами. На «Лівому Березі» теж буває така проблема ранньою весною, коли трава біля бровки ще не вкоренилася».

Спеціаліст зазначив, що така проблема існує навіть в АПЛ, про що йому розповідав нинішній головний тренер збірної України Сергій Ребров.

«Це проблема всіх стадіонів, де є козирки. Пам'ятаю, я про це спілкувався із Ребровим. Він сказав, що ця проблема переслідує всі клуби АПЛ, і в кого є можливість, то вони щороку змінюють газон», – розповів Павлов.

  • Наразі на «Дніпро-Арені» свої матчі проводить Дніпро-1, а раніше там грав Дніпро.
  • Павлов раніше працював у нікопольському Колосі, Таврії, Дніпрі, збірній України, Динамо, маріупольському Металурзі, алчевській Сталі, Ворсклі та Іллічевці.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт