УПЛ

«Вони були не раді, що залишилися в УПЛ»: ексгравець Вереса озвучив реакцію футболістів клуба на звільнення Вірта

Переглядів 4106
Артем Жилінський
2 голоси
Дмитро Немчанінов. Фото: ФК Верес
Центральний оборонець закарпатського Минаю Дмитро Нємчанінов відреагував на відставку свого колишнього наставника Юрія Вірта з поста головного тренера команди Верес.

Дмитро Нємчанінов вважає, що не варто вести за спиною наставника перемовини із іншим тренером. А якщо цей процес вже почався, то не потрібно, щоб ця інформація виходила за межі клубу.

«Незалежно від того, хто зараз тренер і в якій команді працює, не можна за спиною вести перемовини з іншим тренером. Якщо вже йде кулуарна розмова, про це не повинні всі знати. Таке має місце в футболі. Коли тренер за кілька турів до кінця чемпіонату отримує такі сигнали, футболісти теж інтернет читають – це ненормально».

Нємчанінов встиг поспілкуватися із футболістами Вереса і поділився їхніми враженнями від відставки Вірта.

«Я спілкувався з пацанами – вони в шоці! Після матчу зайшли в роздягальню, вони були не раді, що залишилися в УПЛ. Суцільний розпач від того, що пішов Вірт. Всі пригнічені. Немає тієї радості від результату. Найголовніше, що пацани топили за тренера, були за нього до останнього. Значить, щось не так в клубі. Я зараз гравець іншого клубу. Це лише моя думка зі сторони, що відбувається», — заявив Нємчанінов ексклюзивно для сайту «Український футбол».

  • За Верес захисник відіграв 46 матчів, у яких відзначився трьома голами та чотирма асистами. 
  • Нємчанінов провів цього сезону за Минай 28 матчів та записав до свого активу одну гольову передачу.
  • Минай посів 10 місце в УПЛ з 33 балами.
  • Трансфермаркт оцінює гравця в 200 тисяч євро.
  • Контракт з Минаєм розрахований до літа 2024 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт