УПЛ

«Я задоволений»: Луческу прокоментував всеукраїнське дербі, яке закінчилося нічиєю

Переглядів 1912
Артем Жилінський
2 голоси
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо Київ
Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу прокоментував нічию своєї команди у матчі 22 туру чемпіонату України проти донецького Шахтаря з рахунком 1:1.

Сьогодні, 22 квітня, у всеукраїнському дербі Динамо та Шахтар не зуміли виявити найсильнішого та завершили поєдинок УПЛ внічию з рахунком 1:1.

Мірча Луческу зізнався, що його влаштував результат сьогоднішнього матчу та відзначив молодих футболістів Динамо та Шахтаря.

«Так, я задоволений. Це була гарна гра, обидві команди були сконцентровані. Варто зазначити, що у нас сьогодні вийшли на поле семеро вихованців Динамо. Вони провели цей матч на хорошому рівні, незважаючи на відсутність досвіду та віку. Це добрий досвід проти них.

До речі, можу сказати, що й у Шахтаря дуже хороша молодь, яка ще кілька років тому грала за ФК Маріуполь. Зараз вони підросли, стали більш досвідченими та майстерними і сьогодні так само себе непогано виявили, як і молодь Динамо», — сказав Луческу.

Нічийний результат у цьому матчі дозволив Дніпру-1 збільшити свої шанси наздогнати Шахтар у турнірній таблиці. У донецького клубу зараз 53 очки після 22 ігор, а у Дніпра-1 45 і два матчі у запасі.

Наступного ранку Динамо зустрінеться на виїзді з Металістом, а Шахтар також у гостях зіграє з Колосом. Обидві гри відбудуться 28 квітня.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт