УПЛ

«Я злякався, але швидко впорався»: Вернидуб розповів про найскладніші моменти на фронті

Переглядів 927
Артем Жилінський
1 голос
Юрій Вернидуб. Фото: Кривбас
Тренер криворізького Кривбасу Юрій Вернидуб на початку повномасштабного вторгнення захищав нашу країну у лавах ЗСУ. Він розказав про найскладніші моменти на фронті.

Головний тренер Кривбасу Юрій Вернидуб в інтерв'ю польському ресурсу WP SportoweFakty розповів про свої страхи, коли був на фронті.

«Так, я боявся. Я думаю, що ніхто не говорив, наприклад, що він не відчуває страху, кожна нормальна людина в цій ситуації має боятися. Я злякався, але швидко впорався. Вперше в твою сторону летять снаряди, коли поряд падають бомби, страх великий. Згодом це вже не таке страшно. До цього звикаєш, ти знаєш, що робити, як захистити себе. Але вперше це жахливо».

Також Вернидуб згадав, що було найскладнішим в ті моменти та що зуміло допомогти йому.

«Все було складно. Перші два тижні я думав, де знаходжусь і що станеться. Але ви маєте рацію, все моє життя пов'язане з футболом. Я почав тренуватися у 10 років, зараз мені 57, тож я займаюся однією справою 47 років. 

Ось зміна ситуації. Ну, а моральний скелет у мене є, мене так виховали батьки, яких, на жаль, уже немає з нами. Їхнє навчання відіграло важливу роль у моєму житті, я завжди знав, що робити. Було тяжко, але я завжди йшов уперед. А якщо була ситуація, подібна до війни, то і її треба було пережити», — заявив Вернидуб.

На даний момент Кривбас займає сьоме місце в турнірній таблиці УПЛ, набравши 21 очко.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт