УПЛ

Є тільки одна команда, яка не вигравала вдома. Спробує виправитися з Вернидубом. Прогноз і анонс на матч УПЛ Верес – Кривбас

Переглядів 334
Олександр Карпенко
1 голос
Верес на стадіоні «Авангард». Фото: НК Верес
Ексклюзивний анонс матчу 19 туру УПЛ Верес – Кривбас спеціально для вас на «УФ».

1 квітня відбудеться поєдинок 19 туру УПЛ. Сайт «Український футбол» анонсує і прогнозує матч Верес ‒ Кривбас. Де дивитися, що дає цей матч, яка турнірна таблиця і чим це все закінчиться?

Верес (Рівне) – Кривбас (Кривий Ріг)

1 квітня. 14:00. м. Рівне. Стадіон “Авангард”

Пряма трансляція – Setanta Sports

Дискваліфікації – Микита Татарков (Кривбас)

Рівненський Верес має схожу ситуацію, як і харківський Металіст. Команда Юрія Вірта теж класно розпочала сезон, здобувши три перемоги у стартових чотирьох турах. Однак згодом з кожним туром рівняни втрачали як за якістю гри, так і за результатами. Дійшло до того, що Верес не може виграти вже протягом семи матчів (шість поразок і одна нічия). Востаннє “вовки” святкували перемогу 5 листопада на виїзді у грі з харківським Металістом 1925. А вдома на оновленому “Авангарді” рівняни взагалі ще не перемагали. Зокрема, і в минулому турі вони поступилися Дніпру-1 з рахунком 0:1. 

• Між турами Верес розгромила навіть команда з нижчих ліг

Через невдалі результати підопічні Вірта опинилися на 12 місці, маючи у своєму активі 18 очок. Верес у цьому сезоні здобув п’ять перемог, тричі зіграв внічию і ще десять матчів програв. Різниця забитих і пропущених – 20:26. Найкращим бомбардиром Вереса є Дмитро Кльоц, на його рахунку чотири забиті м’ячі. 

Під час паузи збірних Верес дарма часу не втрачав і провів контрольний поєдинок з львівськими Карпатами, які продовжують підготовку до Першої ліги. У Рівному “зелено-білі” здобули перемогу над своїм суперником 3:0, тим самим продовживши прокляття оновленого стадіону “Авангард”. 

• Надєїн підтвердив кредит довіри для Вірта

Після домашньої зустрічі з Кривбасом рівняни поїдуть в гості до Руху, а після того в Ужгороді зіграють з Металістом. Можливо, команді Вірта вдасться хоча би на виїзді здобути перемоги. Тим паче, що суперники не є надто сильними. 

Крісло під головним тренером Вересу Юрієм Віртом хитається після кожного туру. Однак нещодавно президент рівненського клубу Іван Надєїн сказав, що Верес потрапив у чорну смугу, але кредит довіри до коуча Вірта залишається. Такі слова від президента команди мали би стати поштовхом для самого Вірта і його підопічних. 

• Кривбас у меншості втратив перемогу над аутсайдером

Кривбас в останньому турі перед паузою на матчі збірних зіграв внічию зі Львовом 2:2. Підопічні Юрія Вернидуба двічі по ходу зустрічі вели в рахунку завдяки голам Ріфета Капіча. Проте свою перевагу криворіжцям втримати не вдалося і львів’яни звели поєдинок до нічийного результату. 

Можливо, на це впливало те, що Кривбас з 42 хвилин зустрічі грав вдесятьох. Півзахисник криворізької команди Микита Татарков на 17 хвилині отримав першу жовту картку, а ще перед перервою був вилучений з поля. Це не перший такий випадок для Татаркова у цьому сезоні. Ще влітку 28 серпня в матчі проти донецького Шахтаря, коли рахунок гри був 0:0, хавбек теж отримав червону картку після двох жовтих. Тоді Кривбас програв 0:1, зараз на щастя для Татаркова матч завершився внічию. Тепер Микита змушений пропустити поєдинок з Вересом.

• Верес обігрував Кривбас у першому колі

Загалом після невдалого старту сезону Кривбас виправив ситуацію і зараз знаходиться на сьомому місці в турнірній таблиці, маючи в активі 22 залікові бали. Підопічні Вернидуба здобули шість перемог, чотири рази зіграли внічию і ще вісім матчів програли. Різниця забитих і пропущених м’ячів – 14:21. 

Після гри з Вересом, Кривбас вдома прийматиме луганську Зорю, поїде в гості до Минаю і проведе два домашні поєдинки з Чорноморцем і Олександрією. Найкращим бомбардиром криворіжців є Роман Дебелко, в його активі чотири голи. Однак у цьому році форвард ще не забивав. І загалом Дебелко у весняній частині чемпіонату провів на полі 31 хвилину (22 з Шахтарем і 9 з Колосом). 

У першому колі команди подарували нам не надто яскраву і видовищну гру. Єдиний м’яч у зустрічі був забитий Вересом на 28 хвилині. Автором голу став Віталій Дахновський.

Історія зустрічей – 1:+1=0-0;1:0 

Майбутній герой матчу – Ріфет Капіч

Боснійський півзахисник у цьому сезоні вже відзначився трьома забитими м’ячами, два з яких були у попередньому турі проти Львова. Спочатку боснієць реалізував пенальті, а згодом забив з гри. Восени Капіч забивав теж з пенальті у ворота полтавської Ворскли. Тоді Кривбас переміг 1:0. Загалом Ріфет є стабільним гравцем основи для Юрія Вернидуба. Хавбек у цьому сезоні зіграв 13 матчів у футболці Кривбасу і, крім голів, має у своєму активі ще один асист. Можливо, саме його результативні дії принесуть криворіжцям позитивний результат у суботу.

Прогноз на гру: Верес – Кривбас – П2 – 2.33

Криворіжці у цьому році провели три матчі по-різному. Перемога над Колосом, поразка від Шахтаря та нічия зі Львовом. В принципі логічні результати, крім останнього. Якби не вилучення Татаркова, то навряд чи львів’яни змогли би зрівняти рахунок двічі по ходу зустрічі. У Вереса дійсно чорна смуга, команді Вірта не щастить. І важко уявити, що рівняни зможуть перемогти Кривбас, який зараз демонструє і хорошу гру, і результат у тих матчах, де це можливо. Тим паче, що криворіжці налаштовані взяти реванш за поразку в першому колі. Букмекерська контора Favbet дає чудовий коефіцієнт на перемогу підопічних Вернидуба в Рівному – 2.33.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт