УПЛ

«Зарахуй арбітр наш чистий гол, команда на адреналіні грала б на перемогу»: президент Миная висловився про матч з Шахтарем

Переглядів 2451
Дмитро Котков
1 голос
Валерій Пересоляк. Фото: Google
Валерій Пересоляк дав оцінку грі Миная з Шахтарем у рамках 24 туру Прем'єр-ліги України. На думку президента закарпатців, його команда мала шанси виграти поєдинок.

Президент Миная Валерій Пересоляк висловився стосовно поразки закарпатців у матчі 24 туру УПЛ проти донецького Шахтаря (0:1).

«Команда проявила характер, бійцівські якості та гол забила за всіма правилами. Як мінімум після першого тайму рахунок мав бути 1:1. Ми знову змушені говорити не про футбол, а суддів, рішення яких вплинуло на фінальний результат», – цитує Пересоляка офіційний сайт закарпатського клубу. 

Також президент Миная зауважив, що Шахтар дійсно має сильну команду, але закарпатці на бажанні мали шанси перемогти.

«Згоден, що у Шахтаря сильна команда, вони лідирують у чемпіонаті й близькі до перемоги у сезоні-2022/23. Але гра сьогодні складалась таким чином, що зарахуй арбітр наш чистий гол, після перерви команда б на адреналіні грала б на перемогу. І за бажанням, на мою думку, заслуговувала її», – додав Пересоляк.

Після цього матчу Шахтар продовжує лідирувати в УПЛ з 59 очками в активі. Другий Дніпро-1 має 54 бали, а також гру в запасі. Минай посідає 13 позицію з 23 очками в активі.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт