УПЛ

«Зараз для цього найкращий час»: агент Мудрика натякнув, що краще зробити українському таланту

Переглядів 3841
Дмитро Котков
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Google
За словами Олексія Альохіна, агента Михайла Мудрика, плеймейкеру Шахтаря та збірної України слід переходити в європейський топ-клуб, про що і мріє український футболіст.

Олексій Альохін, який є агентом плеймейкера збірної України та донецького Шахтаря Михайла Мудрика, прокоментував можливий трансфер українця в європейський топ-клуб.

«Звісно, він мріє перейти у великий клуб. Своєю грою у Лізі чемпіонів він довів, що готовий грати на найвищому рівні. І, як на мене, зараз для цього найкращий час. Я думаю, що від цього виграють усі. І Шахтар, і збірна України, і сам гравець», – сказав Олексій Альохін в інтерв’ю SportArena.

Також агент Мудрика додав, що наразі у футболіста контракт з «гірниками».

«Але повторюся, у Мудрика довгостроковий контракт з Шахтарем, він повністю зосереджений на іграх чемпіонату, що залишилися. А піде Мудрик чи ні – я не готовий відповісти. Все залежатиме від керівництва Шахтаря».

Михайло Мудрик у поточному сезоні зіграв за Шахтар 16 матчів, у яких він відзначився вісьмома голами та вісьмома результативними передачами. Відомо, що вже в найближче трансферне вікно український талант може перейти в один із європейських грандів. Одним із головних претендентів на придбання Мудрика є лондонський Арсенал, за який також грає український захисник Олександр Зінченко.

Донецький Шахтар на даний момент з 27 очками в активі знаходиться на другому місці в Прем’єр-лізі України. 

До зимових канікул «гірникам» належить ще зіграти з Днпром-1 та полтавською Ворсклою. Зазначимо, що у рамках плей-офф Ліги Європи Шахтар зіграє з французьким Ренном.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт