«60-65 мільйонів з можливістю зростання до 80 млн»: джерело назвало конкретну суму трансферу Мудрика

Переглядів 1595
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«60-65 мільйонів з можливістю зростання до 80 млн»: джерело назвало конкретну суму трансферу Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Відомий інсайдер Фабріціо Романо висловився про перспективи вінгера Шахтаря та збірної України Михайла Мудрика. Журналіст сказав, коли українець покине Шахтар та назвав конкрет

Відомий журналіст та інсайдер Романо розповів, коли відбудеться трансфер Мудрика у європейську команду.

«За моєю інформацією, трансфер вже у січні справді можливий. Насамперед це пов'язано з Лігою чемпіонів. Безумовно, «гірники» можуть пишатися своїм виступом у груповому етапі. Емоціями, які вони подарували Україні у цей складний час. Але, враховуючи виліт донеччан із турніру, Михайло може піти вже взимку».

Також він назвав можливу суму трансферу українського півзахисника, яка здається просто космічною для гравця Української Прем’єр-ліги.

«На мою думку, чесною ціною була б цифра 60-65 мільйонів з можливістю зростання до 80 млн завдяки додатковим бонусам. Вважаю це за об'єктивну ціну для гравця рівня Мудрика. Це золота середина для всіх сторін, зацікавлених у трансфері», – сказав Романо в ефірі YouTube-каналу Влади Седан.

21-річний Мудрик провів у поточному сезоні за Шахтар 16 матчів у всіх турнірах, у яких забив вісім м'ячів і зробив стільки ж результативних передач. Контракт талановитого вінгера з донецьким клубом діє до кінця 2026 року.