«Луческу хотів, щоб Кулач був у Динамо»: журналіст звинуватив наставника киян у відсутності форварда на полі

Переглядів 6457
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Луческу хотів, щоб Кулач був у Динамо»: журналіст звинуватив наставника киян у відсутності форварда на полі
Владислав Кулач. Фото: Динамо
Відомий журналіст Ігор Цигани поділився думками про відсутність ігрової практики у нападника київського Динамо Владислава Кулача та звинуватив у цьому Мірчу Луческу.

Журналіст Циганик заявив, що румунський фахівець Луческу хотів, щоб Кулач був у Динамо, але чомусь не випускає гравця на поле.

«Знаєте, іноді в поведінці головного тренера Динамо є якась тільки йому зрозуміла особливість… Але він хотів Кулача. Він хотів, щоб цей футболіст був у київському Динамо. Він ще знав його за спільною робот в Шахтарі. 

Ну, там не було спільної роботи, але він знав його можливості. Можливо, він зараз ще не набрав форму. Але з огляду на те, як зараз виглядає Бєсєдін, думаю, що Кулач був би суттєвим посиленням для київського Динамо», — сказав Циганик в ефірі власного шоу на ютубі. 

Наразі Динамо посідає п'яте місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 20 очок. Перед перервою киянам залишилось зіграти проти Вереса (21 листопада), Металіста 1925 (26 листопада) та перенесений матч восьмого туру з Металістом (2 грудня).

X