«Неорганічно себе почуває»: журналіст оцінив ймовірність продажу форварда Динамо Бєсєдіна

Переглядів 5251
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Неорганічно себе почуває»: журналіст оцінив ймовірність продажу форварда Динамо Бєсєдіна
Артем Бєсєдін. Фото: Динамо
Відомий журналіст Ігор Циганик висловився про майбутнє нападника київського Динамо Артема Бєсєдіна та пояснив, чому гравець не зумів стати основним у команді Мірчі Луческу.

Журналіст Циганик вважає, що Динамо відпустить Бєсєдіна, якщо отримає пропозицію.

«Якщо будуть пропозиції, то, я думаю, що Динамо розгляне варіанти того, щоб Бєсєдін пішов. Тому що, відверто скажемо, не йде цей сезон у Артема в Динамо. 

Я знаю, що Луческу розглядав його, як основного форварда і дуже великі сподівання на нього покладав, але навіть по вчорашньому поєдинок з Колосом помітно, що якось неорганічно Бєсєдін себе почуває в київському Динамо. Не знаю, з чим це пов’язано».

Також Циганик сказав, що через дискваліфікацію та травми Бєсєдін не може стати основним у Динамо зараз. 

«Безперечно, дискваліфікація через допінг і травма – практично два роки вилетіли з кар’єри цього футболіста. Але зараз йому знайти спільну мову з партнерами дуже складно. 

Я думаю, що, можливо, навіть Бєсєдіну було б краще куди-небудь піти, щоб змінити атмосферу, оточення і декорації», — сказав Циганик в ефірі авторського шоу на ютубі. 

Сьогодні ми повідомляли про інтерес до нападника з боку трьох клубів.

Нагадаємо, футболіст є клубним вихованцем. За п'ять років в першій команді встиг відіграти 141 матч, в яких забив 35 голів та оформив 13 асистів. В поточному сезоні Бесєдін провів в складі Динамо 18 матчів, в яких відзначився одним асистом.

Контракт Артема з Динамо чинний до 31 грудня 2024 року. Transfermarkt оцінює Бєсєдіна у два мільйони євро.