«70% жителів якої схвалює обстріл лікарень»: уболівальники розкритикували слова Сьоміна про доброзичливу рф

Переглядів 1604
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«70% жителів якої схвалює обстріл лікарень»: уболівальники розкритикували слова Сьоміна про доброзичливу рф
Юрій Сьомін. Фото: Google
Колишній головний тренер київського Динамо Юрій Сьомін отримав різку критику від уболівальників у соціальних мережах за свої слова про дружню та доброзичливу росію.

Сьомін надав інтерв’ю sports.ru, де заявив, що росія – це дружня та доброзичлива країна, яка вміє приймати гостей

Вболівальники бурхливо відреагували на висловлювання фахівця та нагадали йому, що населення «доброзичливої» країни підтримує знищення українського народу.

«Доброзичлива країна, 70% жителів якої (за офіційною статистикою) схвалює обстріл дитячих майданчиків та лікарень на території сусідньої країни».

«Ага, вже незабаром рік, як бажаємо сусідній країні виключно добра, там навіть не знають, куди б від цього добра подітися».

«Доброзичливі не те слово. Буквально всі сусіди протягом історії відчули російську доброзичливість у всій красі. Кожному народу є що згадати, навіть у межах Росії».

«У нас дружна, доброзичлива країна, яка силою готова притиснути Україну до люблячих грудей»

Шанувальники футболу визнають, що зараз росія більше не є доброзичливою країною.

«Нехай закінчилася та Росія 2018 року. Тепер вона зовсім не доброзичлива, а скріплені люди жадають крові сусідів та інакомислячих співгромадян».

«Дуже доброзичлива країна. Особливо коли бурят чи казах намагається квартиру в Москві орендувати. Ось там дружелюбність рікою тече, так».

«Дуже доброзичливо, якщо порівняти Маріуполь та Донецьк».

Фанати не приховують, що в їхній країні вміють обманювати, а також називають винуватця всіх бід росії.

«Ну, ми в росії завжди вміли пускати пилюку в очі і ставитися до гостей краще ніж до своїх громадян. Ми пам'ятаємо добрих поліцейських, які говорять на інглиші і паралельно пенсійну реформу та побиття кийками на мітингах одразу після...».

«У росії народ влада? Це жарт такий?».

«Я б сказав, що проблема у росії за великим рахунком лише одна. Але дуже добре ховається... у бункері».

Нагадаємо, Сьомін двічі тренував Динамо. Спочатку з 2008 по 2009 рік, а потім з 2010 по 2012. За російського фахівця кияни доходили до півфіналу Кубка УЄФА у 2009 році, але поступилися Шахтарю.