«Абідаль не буде грати у Game4Ukraine»: ексзірка Барселони поплатилася за відвідини росії під час війни

Переглядів 1595
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Абідаль не буде грати у Game4Ukraine»: ексзірка Барселони поплатилася за відвідини росії під час війни
Ерік Абідаль та Game4Ukraine. Колаж «Український футбол»
Французький ексфутболіст іспанської Барселони Ерік Абідаль не візьме участь у благодійному матчі, який влаштовують Олександр Зінченко та Андрій Шевченко.

Організатори благодійної події Game4Ukraine видалили повідомлення про участь колишнього захисника Барселони та збірної Франції Еріка Абідаля у матчі на підтримку України у Лондоні.

Раніше 43-річний француз потрапив до списку гравців матчу Game4Ukraine, який організують Олександр Зінченко та Андрій Шевченко. 

Абідаль скандально відомий тим, що в лютому 2023 року взяв участь у російському турнірі Кубок легенд. Це і стало головною причиною відмови ексфутболісту.

«Хочемо повідомити, що Ерік Абідаль не буде грати у Game4Ukraine. Інформація була розміщена на game4ukraine помилково. Абідаль дійсно хотів підтримати Україну у благодійній грі, але його участь в матчі в росії унеможливила це бажання», — повідомили «Українському футболу» в United 24.

  • 46-річний Шевченко торік став амбасадором платформи United24, яка займається збором коштів на потреби українців, які постраждали від війни в нашій країні.
  • 26-річний Зінченко, який виступає за лондонський Арсенал, приєднався до ініціативи президента України в травні 2023 року.
  • Матч відбудеться 5 серпня в Лондоні на «Стемфорд Брідж».
  • Зібрані кошти підуть на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею Чернігівської області, зруйнованого окупантами у березні 2022 року.