Аль-Айн переміг, Ярмоленка не було навіть у запасі: команда Реброва впевнено проводить збір у Дубаї

Переглядів 503
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Аль-Айн переміг, Ярмоленка не було навіть у запасі: команда Реброва впевнено проводить збір у Дубаї
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Аль-Айн під час паузи в регулярному чемпіонаті ОАЕ знаходиться в Дубаї на навчально-тренувальному зборі для підготовки до поновлення офіційних матчів.

Команда українського тренера Сергія Реброва у рамках закритого збору, який триватиме до 11 січня, провела контрольний матч. Суперником Аль-Айну став лідер другого дивізіону ОАЕ Галф Юнайтед.

Зустріч завершилася мінімальною перемогою Аль-Айна з рахунком 1:0. Зазначимо, що український вінгер Андрій Ярмоленко не грав у цьому спарингу, його не було навіть серед запасних. Примітно, що у матчі взяли участь 22 його одноклубники.

Нагадаємо, 33-річний Ярмоленко перейшов до Аль-Айну у статусі вільного агента у літнє трансферне вікно і провів у поточному сезоні 13 матчів, у яких забив чотири голи і зробив стільки ж результативних передач.

Додамо, що команда Реброва на зборі в Дубаї тренується у дворазовому режимі – вранці та ввечері. Зазначимо, що найближчий офіційний матч Аль-Айна заплановано 22 січня в рамках першості ОАЕ проти Аль-Батаєх у гостях.

Аль-Айн пішов на паузу на сьомому місці у турнірній таблиці першості країни, маючи в активі 19 набраних очок після 12 зіграних поєдинків. Від лідера чемпіонату Аль-Шарджі команда відстає вже на сім очок.